Akut tandlæge

Akut tandlæge

Leder du efter en akut tandlæge i København?

Har du akut behov for tandlægehjælp i og uden for vores åbningstider, kan du kontakte os telefonisk hverdage hele døgnet på telefon 30 66 03 55.

Denne døgnservice gælder for alle henvendelser og du behøves ikke nødvendigvis være kunde hos os i forvejen. Når du akut kontakter os, bestræber vi os på at vende tilbage med en akut tid til dig inden for 24 timer.

Hurtig behandling ved akut tandpine

De fleste har oplevet tandpine i en eller anden grad og kan nikke genkendende til, at det er yderst smertefuldt. Ofte opstår tandpinen meget pludseligt og vil typisk blot forværres, hvis der ikke handles på symptomerne. Derfor er det sund fornuft at tage kontakt til en akut tandlæge i København, hvis man oplever tandpine.

Da tandpine hører til en af de mest ubehagelige former for smerter, er en hurtig og effektiv behandling altafgørende. Akut tandpine kan opstå af mange forskellige grunde. Det skyldes ikke nødvendigvis noget alvorligt, men faktum er, at tandpine sjældent går over af sig selv. Af følgende grund er der ingen grund til at udskyde tandlægebesøget.

Ring til os nu for akut behandling

Uanset årsagen til din akutte brug for en tandlæge kan vi naturligvis byde ind med vores store ekspertise. Vi kan ikke blot hjælpe med at finde årsagen til tandpinen, men vil også kunne yde den nødvendige behandling, så du kan blive smertefri. Kontakt os nu på telefon 30 66 03 55 for at få en akut tid hos Tandlægecentret Nørreport.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.