Grundydelser, Frie ydelser & Tilskud

Tandlægecentret Nørreport kan hjælpe dig med holdbare behandlinger, operationer og flotte implantater uden at du skal betale en formue.
Der er en række regler og lovgivning omkring prissættelse, som du kan læse kort om her.

Grundydelser

Sundhedsstyrelsen og Dansk Tandlægeforening forhandler prisen på en række grundydelser ved overenskomst, også kaldet sygesikringsoverenskomst­ydelserne. De prissætninger, som finder sted, ligger fast og den enkelte tandlæge kan ikke ændre på disse.

De frie ydelser

De resterende ydelser, kaldes de frie ydelser, og inkluderer store plastfyldninger, kroner, broer, implantater, operationer m.m., som fastsættes af den enkelt tandlæge selv. Generelt er der tradition for, at man lægger sig op ad de priser ens kollegaer i samme område har sat.

Prissætning

Det står altså enhver tandlæge frit for at prissætte de frie ydelser i sin klinik. Hos Tandlægecentret Nørreport har vi fastsat konkurrencedygtige priser og rabatmuligheder, så prisen bliver mest mulig tålelig for dig, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Kan jeg få tilskud til min behandling hos jer?

Du kan få tilskud til tandbehandling, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, eller har en privat tandforsikring.

Har du været ude for en ulykke, sygdom eller lignende, dækker din egen eller din arbejdsgivers forsikring muligvis også.

Hvis du er folkepensionist, førtidspensionist eller kontanthjælpsmodtager, har du mulighed for at søge om tilskud til behandling hos kommunen.

Kom ind til en snak, og så kan vi vejlede dig om og gennem forløbet. For at bestille tid skal du ringe på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular.