Få smertefri behandling hos os

Hos Tandlægecentret Nørreport bestræber vi os på at give dig en smertefri og tryg behandling. Derfor anvender vi forskellige metoder til at opnå netop dette. Samtidig er vi vant til at håndtere tandlægeskræk, hvorfor vi altid er klar på at tage en snak med dig om dine bekymringer og tanker forbundet med behandlingen.

Læs med her og bliv klogere på, hvordan vi skaber rammerne for et trygt tandlægebesøg.

Sådan skaber vi en tryg og smertefri oplevelse

Vi benytter forskellige bedøvelsesmetoder og akupunktur til at sikre, at du ingen eller meget lidt smerte oplever i forbindelse med din behandling. Vi holder os opdaterede inden for smertefri metoder, så vi altid kan tilbyde den bedste, smertefrie behandling. 

Udover disse forskellige metoder tror vi også på, at et tandlægebesøg er en tillidssag, da mange forbinder det med ubehag. Af den grund gør vi alt for at få dig til at føle dig tryg ved at være omsorgsfulde, lytte og give plads til eventuelle bekymringer.

Specialister i at håndtere tandlægeskræk

Hos Tandlægecentret Nørreport er vi specialister i at håndtere tandlægeskræk, angst og lignende. Vi har fokus på at yde den mest omsorgsfulde behandling, så du går herfra med en behagelig oplevelse.

Èn ting er, at vi kan bedøve mod fysiske smerter under en behandling, men noget andet er, at vi altid gør en dyd ud af at skabe tryghed og udvise stor forståelse for dine bekymringer.

Gennem god og oplysende dialog med vores omsorgsfulde personale kan du få svar på dine spørgsmål og få bugt med dine bekymringer.

Gør bedøvelse ved behandling ondt?

I nogle tilfælde vil du blive bedøvet lokalt, så du ingen smerter oplever under behandlingen. Bedøvelsen sprøjtes ind i vævet med en lille kanyle.

Ved bedøvelsen vil du mærke et stik og en sviende/stikkende fornemmelse. Smerten er dog til at holde ud, og den vil hurtigt aftage igen.

Hvis du har spørgsmål til proceduren for din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du brug for en tid?

Ønsker du at bestille en tid hos os, så ring på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular.

Modtager vi din besked i løbet af dagen, kontakter vi dig normalt samme dag.