En passioneret tandlæge i Københavns centrum

Velkommen til Tandlægecentret Nørreport.

I vores klinik ønsker vi at gøre en forskel for vores patienter, hvilken er den bedste belønning, vi kan få. Du vil blive mødt af vores team, som stræber efter at skabe en god og behagelig oplevelse for dig.

Vores klinik ligger centralt i København nær Nørreport Station, som du nemt kan komme til med offentlig transport, bil eller cykel.

Team

Tandlæge & Klinkejer Vian Barouji

Vian Barouji

Tandlæge & Klinkejer

Klinikassistent Nyota Celestine

Nyota Celestine

Klinikassistent

Klinikassistent elev Marukh Mahmood

Marukh Mahmood

Klinikassistent elev

Patientens tryghed er alfa og omega

Vi sætter patientens tryghed over alt. Vi behandler vores patienter, som vi gerne selv vil behandles. Der findes ikke noget mere givende i denne verden, end når vores patienter kommer tilbage med et smil og føler sig trygge og afslappede.

Vi er bevidste om, at det ikke er alle, som føler sig komfortable, når de besøger en tandlæge. Vi lægger derfor mange kræfter i at få vores patienter til at føle sig afslappede hos os, så vi kan skabe tillid til hinanden.

Det er et samarbejde mellem os og vores patienter, og derfor har vi blot brug for, at du som patient er åben og ærlig omkring dit forhold til tandlægebesøg – så kan vi sammen finde en god løsning for alle parter. Der eksisterer ingen dumme spørgsmål eller henvendelser hos os.

Vi elsker, når vores patienter går glade fra vores klinik ved Nørreport efter endt behandling, og sådan bør det altid være.

Vi behandler dig passioneret og professionelt i København

Vi mener, at det ikke bare er et job at være tandlæge – det er et kald i livet.

Vi ønsker at gøre en forskel for vores patienter og flytte dem til et sted i livet, hvor de er endnu gladere, end de var før besøget hos os.

Vores klinik i København er drevet af passion og professionelt håndværk, og af den årsag forsøger vi altid at dygtiggøre os yderligere. Derfor stræber vi efter at være på forkant med udviklingen, så vi kan give den bedste oplevelse – uanset hvilken behandling du har brug for.

Tænder er en stor del af personligheden

Vores tænder er unikke, og de betyder enormt meget for os – både i forhold til livskvaliteten og det funktionelle, men også det æstetiske.
Der kan dog være uheld eller sygdomme, der sætter tændernes robusthed på prøve – eksempelvis caries eller paradentose.

Her er det vores opgave at vedligeholde tændernes sunde og smukke tilstand, så de kan bevares længst muligt. Det er med til at fastholde det naturlige udtryk, som du kender, hvilket vil give forøget livskvalitet.

Vi har styr på vores fag – og dine tænder

Vores klinik er indrettet således, at du vil få fornemmelsen af et hyggeligt og behageligt miljø. I det miljø færdes vores personale, som er enormt passionerede omkring vores fag.
Vi går meget op i både teori og praksis, så vi altid kan udføre den bedst mulige behandling for dig som patient og rådgive dig fremadrettet.
På klinikken tilbyder vi en lang række behandlinger fra huller i tænderne til kosmetisk tandpleje.

Er uheldet ude – tag fat i os

Der kan være tilfælde, hvor tænderne ikke står til at redde, hvorfor en behandling kan være nødvendig.

Her tilbyder vi særlige behandlinger som kroner, broer, og aftagelige løsninger som proteser og implantater.
Det afhænger selvfølgelig at tændernes tilstand, og hvilken løsning patienten og vi i fællesskab finder frem til.

Har du akut behov for tandlægehjælp i eller uden for vores åbningstider, kan du tage fat i os telefonisk alle hverdage og hele døgnet rundt på 30 66 03 55.