Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Lider du af svær tandlægeskræk?

Mange danskere lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad. Når man har svær tandlægeskræk kan det også kategoriseres som tandlægeangst.

Vi er uddannede til at håndtere tandlægeskræk og vil hjælpe dig med at bearbejde din fobi ved hjælp af forskellige metoder. Hovedreglen i vores måde at behandle patienter med tandlægeskræk på er, at vi er meget lyttende og afsætter tid til at gennemgå behandlingsforløbet med patienten. Derudover er vi meget opmærksomme på patientens fysiske tegn under selve behandlingen, for at sikre, at du føler dig i trygge hænder.

Tandlæge med speciale i tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, kan du kontakte os inden behandling for en snak om, hvordan vi i fællesskab kan reducere og afhjælpe din tandlægeskræk.

Vi drager omsorg for dig så snart du træder ind af vores dør, hvor receptionisten vil tage godt imod dig. Vi har naturligvis afsat ekstra tid til dig, så du ikke føler dig presset på nogen måder. Vi giver os yderligere tid til at lytte til din historie, så du frit kan fortælle om din oplevelse med tandlægeskræk. På den måde bliver du mere afslappet, og vi tager det i dit tempo. Sidst men ikke mindst sørger vi altid for at give en grundig forklaring på, hvad der skal ske, og hvad vi vil foretage os.

Kontakt os nu

Hvis du ønsker at få en behagelig kvalitetsoplevelse med din tandlægeskræk, skal du kontakte os. Vi har mange faste patienter med tandlægeskræk, hvilket bevidner høj tillid til vores omsorgsfulde service.

Er du skræk for at komme til tandlægen, men skal have det gjort for dine tænders sundheds skyld? Så ring på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular. Vi lover at gøre vores yderste for at få dig til at føle dig tryg.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.