Tandlægeskræk

Lider du af svær tandlægeskræk?

Mange danskere lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad. Når man har svær tandlægeskræk kan det også kategoriseres som tandlægeangst.

Vi er uddannede til at håndtere tandlægeskræk og vil hjælpe dig med at bearbejde din fobi ved hjælp af forskellige metoder. Hovedreglen i vores måde at behandle patienter med tandlægeskræk på er, at vi er meget lyttende og afsætter tid til at gennemgå behandlingsforløbet med patienten. Derudover er vi meget opmærksomme på patientens fysiske tegn under selve behandlingen, for at sikre, at du føler dig i trygge hænder.

Tandlæge med speciale i tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, kan du kontakte os inden behandling for en snak om, hvordan vi i fællesskab kan reducere og afhjælpe din tandlægeskræk.

Vi drager omsorg for dig så snart du træder ind af vores dør, hvor receptionisten vil tage godt imod dig. Vi har naturligvis afsat ekstra tid til dig, så du ikke føler dig presset på nogen måder. Vi giver os yderligere tid til at lytte til din historie, så du frit kan fortælle om din oplevelse med tandlægeskræk. På den måde bliver du mere afslappet, og vi tager det i dit tempo. Sidst men ikke mindst sørger vi altid for at give en grundig forklaring på, hvad der skal ske, og hvad vi vil foretage os.

Kontakt os nu

Hvis du ønsker at få en behagelig kvalitetsoplevelse med din tandlægeskræk, skal du kontakte os. Vi har mange faste patienter med tandlægeskræk, hvilket bevidner høj tillid til vores omsorgsfulde service.

Er du skræk for at komme til tandlægen, men skal have det gjort for dine tænders sundheds skyld? Så ring på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular. Vi lover at gøre vores yderste for at få dig til at føle dig tryg.