Styrk tænderne med en effektiv rod­behandling

Har du længe haft ubehandlede huller i tænderne? Så kan det være nødvendigt med en rodbehandling – især, hvis der er opstået nervebetændelse.

Hos Tandlægecentret Nørreport kan vi hjælpe med at styrke dine tænder med en effektiv rodbehandling. Få mere viden herunder.

Hvad er en rodbehandling?

Hvis du har huller i tænderne (caries), der ikke er behandlede, kan det lede til infektion i tændernes rodkanal. Bakterierne, der har forårsaget cariesangrebet, trænger ned til tandens nerve og skaber en betændelsestilstand. En rodbehandling er en procedure, hvor den bakteriefyldte nerve fjernes og erstattes med rodfyldningsmateriale.

Betændelsen kan være smertefuld, fordi bakterierne kan gnave sig igennem tanden og ned til tandrødderne. Derfor er det optimalt at få behandlingen hurtigst muligt, så tænderne kan styrkes igen.

Hvordan udføres en rodbehandling?

Først lægges der lokalbedøvelse, hvis nerven er levende, så du ikke føler smerte. Dernæst bores et hul i tanden, så vi kan få adgang til nerven, hvorefter både nerve og bakterier fjernes ved hjælp af filsystemer. Størrelse og dybde vurderes ved hjælp af røntgenbilleder eller elektronisk måleudstyr.

Herefter desinficeres området, og nerve og bakterier erstattes med et rodfyldningsmateriale af gummi, der forhindrer, at der kommer nye bakterier ned i rodkanalen.

Ved hjælp af røntgenbilleder kan tandlægen se, om rodkanalen er lukket tæt af, hvilket kontrolleres ved efterfølgende besøg.

Skyldes behandlingen en rodspidsbetændelse, skal rodkanalen udrenses yderligere end ved en almindelig behandling, hvilket kræver flere tandlægebesøg.

En tryg og professionel behandling til gode priser

Hos Tandlægecentret Nørreport sætter vi patientens tryghed over alt. Vi betragter det som den største belønning, når vi gør en forskel for vores patienter, og derfor bestræber vi os på at skabe en tryg og behagelig oplevelse, når du besøger vores klinik.

Uanset om du skal have en rodbehandling eller tandregulering, sigter vi altid efter at give dig en tilfredsstillende oplevelse.

Samtidig ved vi, det kan være dyrt at gå til tandlægen. Vi mener, at alle skal have råd til at have flotte og sunde tænder, og vi hjælper gerne med at få det opfyldt.

Derfor har vi løbende tilbud og rabatter, og vi tilbyder en specialpris på omfattende behandlinger, så du ikke undgår et besøg hos tandlægen. Desuden tilbyder vi 10 procent rabat til studerende, hvis du studerer på en godkendt uddannelse.

Kæmpe passion for faget, der sikrer dygtigt håndværk

På vores tandlægeklinik i København er vi enormt passionerede omkring tandlægefaget. Vi går op i både teori og praksis, så vi sikrer, at vi altid udfører den bedste behandling.

En blanding af passion og professionelt håndværk driver klinikken hver dag. Vi gør vores bedste for at dygtiggøre os og altid at være på forkant med udviklingen, så du får den ønskede behandling – hver gang.

Omsorgsfuld service mod tandlægeskræk

Mange danskere lider af tandlægeskræk, hvilket resulterer i få tandlægebesøg – og høj risiko for tandskader.

Hos Tandlægecentret Nørreport er vi uddannede til at håndtere tandlægeskræk og bruger forskellige metoder til at hjælpe med at bearbejde din frygt. Vi lytter altid til dig og sætter tid af til at gennemgå behandlingsforløbet trin for trin.

Erfaring viser, at frygten kan opstå, fordi du ikke kender til behandlingens proces, hvorfor vi altid kommer med grundige forklaringer om behandlingen.

Har du tidligere haft en dårlig oplevelse, der har ført til din tandlægeskræk, lytter vi til din historie, så du kan føle dig tryg, når du sidder i stolen.

Det vigtigste er, at du fortæller os om din frygt, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

En altid varm velkomst hos Tandlægecentret Nørreport

Vi er en tandlægeklinik placeret centralt i København nær Nørreport Station, hvor du let kan komme til med både bil, cykel eller offentlig transport. For os er det ikke afgørende, om du bestiller tid til et almindeligt eftersyn eller en rodbehandling. Vi drømmer om at gøre en forskel for alle vores patienter.

Vi byder på en varm velkomst, når du træder ind ad døren, og vi bestræber os altid på, at du går smilende ud igen med sunde og flotte tænder.

Ofte stillede spørgsmål om rodbehandling

Hvad koster en rodbehandling?
Det afhænger af skaden, fordi det i svære tilfælde kan være nødvendigt med flere tandlægebesøg. Få et prisoverblik her.

Gør det ondt at få en rodbehandling?
Under behandlingen er du lokalbedøvet, men efterfølgende kan du opleve forbigående smerter – de kan oftest holdes nede med håndkøbsmedicin, ellers bør du kontakte tandlægen.

Hvor mange behandlinger skal der til?
En rodbehandling er en kompliceret proces, der afhænger af, hvor meget kontrol der er opnået over bakterierne. Hvis betændelsen ikke forsvinder efter behandlingen, kan det være nødvendigt med endnu et tandlægebesøg.