Smertefri

Vi stræber efter smertefri behandling

Det er rigtigt vigtigt for os, at tandlægebesøget er forbundet med mindst mulig smerte under behandling. Derfor anvender vi forskellige metoder for at give dig en god oplevelse og smertefri behandling. Vi benytter bl.a. forskellige bedøvelsesmetoder og akupunktur. Vi holder os opdaterede inden for smertefri metoder, så vi altid kan tilbyde den bedste smertefri behandling.

Udover disse forskellige metoder tror vi også på, at et tandlægebesøg er en tillidssag, fordi mange forbinder det med ubehag, fx tandlægeskræk. Af den grund gør vi alt for at få vores patienter til at føle sig trygge, og vi lægger vægt på at være omsorgsfulde, lytte og give plads til eventuelle bekymringer.

Omsorgsfuldt personale

Vi har fokus på at yde den mest omsorgsfulde behandling, så du går herfra med en behagelig kvalitetsoplevelse. Fordi én ting er, at vi kan bedøve mod fysiske smerter under en behandling, men en anden ting er, at vi kun kan bruge vores menneskelige instinkter og forståelse til at mindske en eventuelt psykisk afskræk for behandlingen.

Hos Tandlægecentret Nørreport er vi specialister i at håndtere tandlægeskræk, angst og lignende tilfælde. Derfor kan du forvente omsorgsfuldt personale, der vil gøre sit ypperste for, at du både får en smertefri behandling på alle tænkelig måder.

Har du brug for en tid?

Ønsker du at bestille en tid hos os, så ring på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular. Modtager vi din besked i løbet af dagen, kontakter vi dig normalt samme dag.