Få det brede smil tilbage med kosmetisk tandpleje

Hos Tandlægecentret Nørreport udfører vi kosmetisk tandpleje og behandling, så dine tænder får det udseende, du ønsker.

Fra vores klinik på Nørreport imødekommer vi dine ønsker. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du er ked af dine tænders udseende. Vi hjælper dig med at få det store smil tilbage.

Du kan læse meget mere om vores kosmetiske tandpleje lige her.

Hvad er kosmetisk tandpleje og behandling?

De seneste år er det blevet normalt at få kosmetiske behandlinger. Kosmetik dækker over, at vi ændrer tændernes udseende, fordi du ønsker det.

Dine tænder skal derfor ikke behandles, fordi de er beskadigede eller mangler funktionalitet.. At rette skæve tænder og tandblegninger er for eksempel to kosmetiske behandlinger, som ændrer dine tænders udseende.

Hos Tandlægecentret Nørreport har vi stor erfaring med at udføre kosmetisk tandpleje, og vi bruger altid god tid på at lytte til dine ønsker, så du opnår et resultat, du bliver glad for.

Der må ikke laves kosmetiske behandlinger på patienter under 18 år.

Få det hvide smil tilbage med en tandblegning

Som årene går, kan dine tænder blive gule og brune som følge af tobak, rødvin eller kaffe. Hvis du er ked af farven på dine tænder, kan vi udføre en professionel tandblegning.

Der kan være flere årsager til at få en tandblegning. Du kan være ked af at have brune tænder, men det kan også være, du har en diagnose som f.eks. en emaljedannelsesfejl.

Det er vigtigt at få foretaget en tandblegning hos en professionel tandlæge, da en forkert blegning vil kunne skade dine tænder.

En tandblegning nedbryder farvestofferne i tændernes yderste lag, så tænderne bliver lysere. Blegningen sker ved hjælp af blegemidler med en koncentration af hydrogenperoxid. Kun tandlæger må bruge stoffet.

Kom til os med dine ønsker

Hvis du går og er ked af, hvordan dine tænder ser ud, skal du ikke tro, der ikke er noget at gøre. Tag fat i os og så tager vi en snak om, hvilke ønsker du har. Sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst opfylder dem. Vi kan måske mere, end du tror, så du skal endelig ikke tøve med at tage kontakt til os.

Flotte tænder giver selvtillid

Der er ingen skam i at få en kosmetisk behandling, da dine tænder har stor betydning for din fremtoning. Heldigvis kan tandlæger i dag rigtig meget, og der er mange forskellige behandlinger, der kan ændre dine tænders udseende. Vi behandler altid med dig i centrum og med stor omhu.

Formindsk dit mellemrum med plast

Har du et stort mellemrum mellem dine fortænder, som du er ked af? Med en kosmetisk behandling kan vi ændre mellemrummet ved hjælp af plast.

Ved at udbygge med plastik kan der laves et flot resultat, som ikke beskadiger tanden. Hvis du har emaljedannelser, kan de dækkes med plastik og resultere i et flot udseende.

Har du knækket eller beskadiget en tand, kan vi lave flotte porcelænsfacader eller -kroner. Her sliber vi lidt af tanden og cementerer derefter facaden eller kronen i den farve, du ønsker. På den måde bliver du altid glad for resultatet.

Få en effektiv tandretning

Vi tilbyder også effektive tandreguleringer, hvis du har skæve tænder. Skæve tænder kan både give funktionelle problemer med at bide og tygge, men kan i lige så høj grad være et problem mentalt. Det kan hæmme din selvtillid og påvirke din hverdag. Alt for mange er desværre kede af at have skæve tænder.

Vi kan lave en tandregulering med usynlige skinner, så du ikke behøver at bruge de klassiske “togskinner”. På en diskret måde retter vi tænderne, så du igen kan få det store smil og selvtilliden tilbage.

Ofte stillede spørgsmål om kosmetisk tandpleje

Vi får ofte spørgsmål om kosmetisk tandpleje, og her kan du finde svar på nogle af dem. Kan du ikke finde svar på det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er kosmetisk tandpleje?

Kosmetisk tandpleje dækker over behandlinger, der udføres for at ændre udseendet på dine tænder og ikke af funktionelle årsager.

Hvad koster kosmetisk behandling?

Det kommer an på, hvad du skal have lavet. En tandblegning og en tandretning koster f.eks. ikke det samme. Du kan se vores prisliste her, og du vil altid få oplyst en pris på behandlingen inden.

Kan alle få en kosmetisk behandling?

I princippet ja. Hvis du er ked af noget ved dine tænder, kan du altid kontakte os, og så tager vi en snak med dig og tjekker dine tænder. Sammen finder vi den bedste behandling til at imødekomme dine ønsker.