Tandimplantat

Fuldend smilet med et tandimplantat

Tandimplantater er en god løsning for dig, som mangler en eller flere tænder i tandrækken og har intakte nabotænder, der ville være en skam at tilslibe for at fæstne en bro. Et implantat er en skrue af titanium, der sættes fast i knoglen, som erstatning for en mistet tand. Ovenpå implantatet monteres en porcelænskrone, så det ligner en naturlig tand. Implantatet sidder fast, og har således stor lighed med naturlige tænder, både i funktion og udseende.

Grundstoffet titanium, som implantater er fremstillet af, har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå i en fysisk-kemisk forbindelse med det levende knoglevæv og låses derved fast.

Når implantat ikke er en mulighed

Situationer hvor man ikke kan lave implantater, er ved aktiv parodontose på andre tænder i mundhulen. Dette kan nemlig overføres til implantatet, der derved gå tabt.

En tilstrækkelig mængde knogle i både højden og bredden er også nødvendigt, for at kunne fæstne implantatet. Derfor kræver det en forundersøgelse med røntgenbilleder at vurdere muligheden for isættelse af et implantat. Hvis der er for lidt knogle, kan man i visse tilfælde opbygge tilstrækkelig knogle ved hjælp af patientens eget knoglevæv eller kunstig knogle (transplantat). En knogleopbygning betyder dog i de fleste tilfælde, at behandlingen forlænges tidsmæssigt og bliver dyrere.

Ring til os

Vi isætter forskellige typer af implantatsystemer: Astra Tech- og Straumann-implantater, som er nogle af de mest pålidelige implantatsystemer på markedet. Implantatsystemerne er blandt de mest anvendte, både herhjemme og i Europa, og er dokumenteret af høj kvalitet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende implantater eller ønsker en forundersøgelse. Du kan ringe på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular.