Patientens tryghed er det vigtigste

Hos Tandlægecentret Nørreport er tandlægegerningen ikke bare et job, det er et kald. Vi ønsker at gøre en forskel og hjælpe patienterne på den ene eller anden måde, og det er den bedste belønning, vi kan få på arbejdet.

For os er patienternes tryghed det vigtigste. Vi stræber efter at behandle patienterne, som vi selv vil behandles. På den måde kan vi forhåbentligt sørge for, at patienterne får tillid til os, hvilket er den største tilfredsstillelse vi kan få som tandklinik.

Her på siden kan du læse mere om vores behandlinger, som sikrer, at du kan smile problemfrit med selvtillid og holde sundheden ved lige.

Behandlinger vi tilbyder

Caries

Infraktioner

Kosmetisk

Parodontose

Proteser

Rodbehandling

Smertefri

Tandbroer

Tandimplantat

Tandkroner

Tandlægeskræk

Tandpine

Tandregulering

Visdomstand

Akut

God kvalitet til gode priser

Behandlinger ved tandlæger kan være en dyr fornøjelse. Derfor har vi løbende tilbud og rabatter, så du har mulighed for at fange et af vores gode tilbud. Derudover har vi tilbud på 10% rabat til studerende, som du kan nyde godt af – hvis du vel og mærke studerer på en godkendt uddannelse.

Vi tilbyder også at lave en specialpris, hvis du skal have lavet en omfattende behandling. Du kan enten give os et kald eller kigge ind i klinikken og få en uforpligtende snak om dit projekt. Du får rådgivning om behandlingsformer og vedligeholdelse af en sund mund.

Book tid hos os i dag

Ring eller skriv til os

Akut tandlæge

Har du akut behov for tandlægehjælp, kan du kontakte os alle hverdage, døgnet rundt på telefon 30 66 03 55. Vores døgnservice gælder for alle henvendelser, og du behøver ikke at være kunde hos os i forvejen.

Læs mere her.

Proteser

En tandprotese kaldes også et gebis. En tandprotese er en betegnelse for en aftagelig tanderstatning af en eller flere tænder. I vores klinik på Nørregade laver vi både delproteser og helproteser.

Bliv klogere her.

Parodentose

Parodentose er en sygdom i de fibre, som holder tanden fast til knoglen og tandkødet. Sygdommen er den hyppigste årsag til, at tænder mistes, hvorfor det er afgørende, at lidelsen bliver opdaget hurtigst muligt.

Læs her.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk fylder meget hos nogle patienter, og det er vi bevidste om. Vores vigtigste opgave er at skabe en god og tryg oplevelse for vores patienter, så de får et positivt forhold til tandlægebesøg fremover.

Læs om tandlægeskræk her.

Kosmetisk tandpleje

En kosmetisk behandling betegner et operativt indgreb eller anden behandling, som har til formål at forandre udseendet. Vi tilbyder blandt andet kosmetiske behandlinger som tandblegning og plastfyldninger.

Læs mere om det her.

Smertefri

Et tandlægebesøg skal forbindes med noget positivt og ikke smerter. Vi benytter metoder, som er med til at give en god oplevelse og en smertefri behandling. Vi stræber efter at være omsorgsfulde, så du kan føle dig tryg.

Læs om vores tiltag her.

Tandbroer

Har du mistet flere tænder og derfor et mellemrum i dit tandsæt, kan vi heldigvis hjælpe med, at du får dit flotte smil tilbage. Med en tandbro kan du igen opnå et æstetisk resultat samt optimal tyggefunktion.

Læs her.

Tandimplantat

Et tandimplantat er betegnelse for en skrue af titanium, som sættes fast i knoglen og erstatter den mistede tand. Herefter vil skruen blive toppet med en porcelænskrone, som har udseende som en naturlig tand.

Læs om behandlingen her.

Tandkroner

En tandkrone er relevant, når en defekt tand ikke kan reddes med en almindelig fyldning. I vores klinik kan vi fremstille egne tandkroner på kort tid, så du ikke skal gå rundt med en defekt tand i for lang tid.

Læs om tandkroner her.

Tandpine

Smerter i tænderne er et vidt begreb og kan skyldes mange ting. Nogle smerter kan dæmpes ved almindelig håndkøbsmedicin, mens andre ikke kan. Tag fat i os, så vi kan lokalisere smerterne hurtigst muligt.

Bliver klogere på tandpine her.

Tandregulering

Hvis du tidligere har fået rettet dine tænder, men de igen er begyndt at flytte på sig, bør du kontakte en tandlæge. Hos os kan du få at vide, hvilke behandlingsmuligheder vi tilbyder, så du igen kan opnå et tilfredsstillende smil.

Læs om tandregulering her.

Visdomstænder

Visdomstænder bliver for nogle aldrig en realitet, mens det for andre kan blive en belastning. Visdomstænder kan blandt andet føre til betændelse i det omkringliggende område, hvorfor de anbefales at blive fjernet.

Læs om behandlingen her.

Huller i tænderne

Et hul i tanden skal behandles øjeblikkeligt og kan i de fleste tilfælde behandles med en boring og fyldning. Bliver hullet ikke behandlet i tide, kan det blive så stort, at bakterierne inficerer nerven, hvilket kan føre til rodbetændelse.

Læs mere om behandlingen her.

Infraktioner

En infraktion er en revne i tandsubstansen, som påvirker tandens styrke. Typiske symptomer på revnede tænder mærkes, når der tygges sammen på noget hårdt, sejt eller når tanden udsættes for varme eller kulde. Der findes flere årsager til, at en tand revner.

Her kan du blive klogere på infraktioner.

Rodbehandling

Rodbehandling er ofte nødvendig, hvis tandens nerve i rodkanalen er blevet inficeret af bakterier, som kan føre til nervebetændelse. Ved en rodbehandling har tanden større tilbøjelighed til at knække, hvorfor en tand kan forsynes med en krone.

Læs mere om behandlingen her.