Tandbroer

Har du brug for en tandbro?

Du har mistet tænder, og har derfor et bredt mellemrum i dit tandsæt. Der kan være mange årsager til, at man har mistet tænder, men det vigtigste er, at vi kan hjælpe dig med at få dit flote smil tilbage.

Du kan både opnå et æstetisk resultat og få din optimale tyggefunktion – helt uden operation. Dvs. tandbroen bliver ikke indopereret, som fx et tandimplantat gør. Det er meget individuelt, om en tandbro er den rette løsning, da der skal være opfyldt nogle kriterier til nabotænderne – derfor anbefaler vi dig stærkt at tage kontakt til os, så vi kan give dig komplet rådgivning.

Sådan laves en tandbro

En bro er en måde at erstatte én eller flere tænder på, ved at hænge et mellemled, en tand, op på nabotænder eller implantater, som derved er bropiller. Tandbroen sidder fast cementeret og kan derfor ikke tages ud, og føles næsten som ens egne tænder.

For at broen kan hænge på nabotænderne tilslibes disse, så der kan komme en omsluttende krone ned omkring tanden. Broen er oftest lavet af metal-keramik (metal-porcelæn), men kan også laves af guldlegering eller af ren porcelæn.

Ønsker du et tilbud på en tandbro?

Hvis du ønsker at opnå et fuldendt tandsæt igen, kan en tandbro være løsningen. Kontakt os gerne, så vi kan tage et kig på, hvor omfattende arbejdet er. På den måde kan vi bedst give dig en korrekt pris.

Giv os et kald på telefon 33 15 75 55 eller udfylde formularen nedenfor, og derefter vil vi tage kontakt til dig.