En tandprotese er en fuldgod erstatning for dine naturlige tænder

Mange forstår tandproteser som gebis. Men det er betegnelsen for en aftagelig tanderstatning af en eller flere tænder. Hos Tandlægecentret Nørreport laver vi både delproteser, som erstatter enkelte tænder og helproteser, som erstatter alle tænder i en kæbe.

Alle tandproteser laves meget naturtro – både i form, farve og styrke. Vi oplever, at mange patienter er bange for, at protesen ikke ser naturlig ud. Vi stræber efter at gøre både form og farve på protesen så naturlig som muligt.

Derfor kan vi også lave aftryk, inden tænderne trækkes ud, så vi kan genskabe former og farver på dine resterende tænder.

Mangler du en eller flere tænder, kan der være flere løsninger, som både kan give dig et funktionelt og æstetisk flot resultat. En af dem er tandproteser, som fungerer som en fuldgod erstatning for dine naturlige tænder.

Hos Tandlægecentret Nørreport er vi eksperter i at lave tandproteser, som både er behagelige, flotte og funktionelle. Vi sørger for et resultat, du bliver glad for og kan have i mange år.

Hvordan virker tandproteser?

Tandproteser er kunstige tænder, som sættes i, der hvor du mangler en eller flere naturlige tænder.

Tandproteser kan laves i flere materialer og fås både som hel- og delproteser. Helproteser bruges, hvis du mangler alle tænderne i over- eller undermund, mens delproteser bruges til at erstatte nogle af tænderne i over- eller undermund. Begge dele kan fås i en fastsiddende eller løs udgave.

Vi fremstiller proteser efter din mund

Tandproteser bliver altid fremstillet individuelt efter et aftryk og en 3D-scanning af din mund. Derved sikres, at tandprotesen passer nøjagtigt til gummen, og du vil ikke opleve, at protesen sidder løst eller føles ubehagelig.

En tandprotese skal fungere som et rigtigt tandsæt, og derfor stiller vi høje krav til at tilpasse den og have det rette låsesæt, som passer dig bedst. Vi har dermed ikke kun fokus på udseendet, som får den til at virke naturtro, men også kvaliteten og komforten ved at have den på.

Når du skal have tandproteser, laver vi en 3D-scanning af din mund og tager et aftryk af dine tænder, så vi er sikre på at lave en skræddersyet løsning. Det sikrer os, at tandprotesen passer til din mund og dit tandsæt

Dine proteser vil derfor fungere præcis som dine naturlige tænder.

Et alternativ til implantater

Mangler du tænder, kan både et tandimplantat og en protese være en god løsning. Tandprotesen er et alternativ til et implantat, som er en behandling, hvor en titaniumskrue sættes ind i kæbeknoglen.

Kontakt os endelig for at høre mere om begge løsninger.

Vi gør din tvivl til skamme

Mange kan være kede af tanken om at skulle have proteser, der også omtales som gebis. Det er vores opgave at gøre din bekymring til skamme.

Uanset om du skal have hel- eller delproteser, sørger vi for et resultat, som ikke kan ses af andre og giver samme funktionalitet som dine naturlige tænder.