Få rettet tænderne med en effektiv tandregulering

Oplever du, at din bidfunktion er ændret? Eller er du generelt ked af din tandstilling? Hos Tandlægecentret Nørreport tager vi gerne en snak med dig om, hvilke muligheder der er for at rette op på dine tænder.

Vi tilbyder kosmetisk tandregulering af fortænderne på voksne, der foregår med en aftagelig bøjle. Du kan få mere viden om behandlingen her på siden.

Hvad er en tandregulering?

En tandregulering er en korrigering af enten kosmetiske eller uhensigtsmæssige placeringer af tænder eller kæbe. Reguleringen kan i nogle tilfælde være nødvendig, hvis tandstillingen gør det svært at rense tænderne ordentligt eller giver ubehag som hovedpine og smerter i nakken, fordi tyggemusklerne belastes.

I andre tilfælde kan reguleringen være af kosmetiske årsager, fordi man ønsker et flottere smil.

Gode grunde til at booke tid til en tandregulering

Døjer du med nakke- og skuldersmerter? Hovedpine? Eller besvær med den daglig rengøring af tænderne? Alle eksempler er gode grunde til at få foretaget en tandregulering.

Med en forkert tandstilling kan din tyggemuskulatur overbelastes, hvilket kan give smerter i nakke og skulder. Tandstillingen kan også gøre det umuligt at børste tænder og tandkød grundigt.

Smerter og hovedpine kan være irriterende at leve med i hverdagen og gøre det svært at koncentrere sig. Men manglende daglig rengøring af tænderne kan udvikle sig til tandsygdomme som caries, fordi du aldrig kan børste tænder eller tandkød grundigt nok.

En tryg behandling af alle patienter

Hos Tandlægecentret Nørreport bestræber vi os på at give patienter en tryg oplevelse. Vi vægter din oplevelse højt og gør vores bedste for at sikre dig trygge rammer under din behandling.

Af samme årsag er vi gennemsigtige med information, inden du begynder et forløb hos os, så vi er sikre på, at du er klar over, hvad det indebærer.

Vælg selv dit foretrukne tandretningssystem

Som patient hos os får du mulighed for at vælge dit foretrukne tandretningssystem. Vi tilbyder to forskellige slags og tager gerne en snak med dig omkring dine ønsker og behov, hvor vi giver vores professionelle vurdering.

Vælg mellem Celarstep med aftagelige, usynlige skinner eller Litewire med små, gennemsigtige brackets og fastsiddende apparatur.

Kom smerterne til livs og styrk selvtilliden med en tandregulering

Der kan være forskellige årsager til at få foretaget en tandregulering. Vi tilbyder en tilfredsstillende behandling, uanset om du ønsker at få rettet tænderne af kosmetiske eller medicinske årsager.

En forkert tandstilling kan resultere i smerter i både nakke, ryg og skuldre, hvor muskelbelastningen samtidig kan give kronisk hovedpine. En tandregulering er en effektiv måde at komme smerter og ubehag til livs på.

Behandlingen kan også at styrke selvtilliden for mange patienter, der døjer med et lavt selvværd på grund af skæve tænder.

Hvis du tidligere har fået rettet tænderne og mener, at de er flyttet tilbage, bør du kontakte din tandlæge, så udviklingen kan standses.

Få det ønskede tandpastasmil hos Tandlægecentret Nørreport

Er du på udkig efter en tandlæge i København, der kan give dig din ønskede tandregulering? Eller søger du efter en tandlæge, der skaber trygge rammer på patientens præmisser?

Hos Tandlægecentret Nørreport er patientens tryghed førsteprioritet. Vi ønsker at gøre en forskel for andre og tilbyder en tryg og professionel behandling for alle patienter i klinikken, så alle får en rar oplevelse.

Kontakt os herunder for at bestille en tid i klinikken.

Ofte stillede spørgsmål om tandregulering

Overvejer du, om du skal bestille tid til en tandregulering, men står med mange spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med en professionel vurdering. Herunder kan du få svar på de spørgsmål, der oftest opstår i forbindelse med behandlingen.

Hvor længe tager en tandregulering?
Det er forskelligt, hvor længe behandlingen tager, fordi det afhænger af, hvilken korrektion der er tale om. Typisk tager det et sted mellem 6 til 24 måneder. Herefter er det vigtigt at fastholde tænderne i den opnåede position, så der ikke sker et tilbagefald.

Hvad koster behandlingen?
Prisen er også betinget af, hvilken korrektion der laves. Når du bestiller en tid i vores klinik, laver vi et overslag på prisen, inden vi begynder på behandlingen.

Du skal derfor ikke være bange for ubehagelige overraskelser, når du får regningen. Du kan også få et generelt overblik via vores prisliste her.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?
Når først du har fået lavet en tandregulering, er det vigtigt at sørge for en sund mundhygiejne. Børst tænder efter hvert måltid og rens tænderne regelmæssigt, så du er bedst sikret.