Tandregulering

Få det flotte smil igen

Har du tidligere fået rettet tænder, og synes du, at de har flyttet sig tilbage, er det vigtigt at du kontakter din tandlæge for at få standset udviklingen. Er du ked af din tandstilling, eller synes du, at din bidfunktion er ændret, vil vi meget gerne undersøge dig og tage en snak om, hvilke behandlingsmuligheder der er for at få rettet op på dine tænder, så du kan få et smil du er tilfreds med. Vi foretager kosmetisk tandregulering af fortænderne på voksne. Behandlingen foregår med en aftagelig bøjle, og tager 2-6 måneder.

Få en tryg oplevelse

Hos Tandlægecentret Nørreport vægter vi din oplevelse højt. Vi gør vores bedste for at sikre trygge rammer – både når du er på klinikken men sågar gennem hele behandlingen. For os er det vigtigt, at du bliver informeret grundigt om tandreguleringsforløbet inden påbegyndelsen, så du er klar over, hvad det indebærer.

Vores behandlinger

Vi arbejder med to forskellige tandretningssystemer. Du får selv mulighed for at vælge det system, som passer bedst til dig. Vi tager naturligvis en snak omkring dine ønsker og behov, hvoraf vi kommer med vores fagkyndige anbefaling. Vælg mellem følgende tandretningssystemer:

Celarstep™
  • Aftagelige
  • Usynlige skinner
  • Pris for begge kæber: 19.995 kr.
Litewire™
  • Små, gennemsigtige brackets
  • Fastsiddende apparatur
  • Pris for begge kæber: 28.000 kr.

Tag en snak med os

Hvis du har flere spørgsmål til forløbet eller andet vedrørende tandregulering, så kan du altid kontakte os. Med et erfarent team af specialister har vi stor viden inden for området.

Ring til vores tandlæge på telefon 33 15 75 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med en tid og svar på dine eventuelle spørgsmål.