Tandkroner

Specialister i kronebehandling

Kronebehandling foretages i tilfælde, hvor en tand er defekt og ikke længere kan repareres med en fyldning. Tænder med store fyldninger kan let knække på en uhensigtsmæssig måde, hvorved tanden ikke kan reddes. Derfor vurderer vi i de enkelte tilfælde om fyldningen er så stor, at tandens prognose er så svækket, at den bør have en tandkrone for at øge holdbarheden.

Vi fremstiller egne tandkroner

Vi er indehaver af et system, hvorfor vi kan fremstille en krone inden for kort tid. På den måde kan vi færdiggøre kronebehandling forholdsvist hurtigt, så du ikke skal gå for længe med en ødelagt tand. Vi har 3D scannere, som giver os et komplet billede af, hvordan den nye krone skal udmåles, og derved vil komme til at passe perfekt til din tand.

Tilbud på E-MAX kroner

Spar tid og penge

Vi fremstiller kronerne på klinikken, så du kan få lavet behandlingen samme dag. Derved undgår man komplikationer ved midlertidige løsninger, som normalt bruges, mens kronen fremstilles, og man behøver kun et enkelt besøg.

4.895 kr

Inkl. i prisen er bedøvelse og 2x røntgenbilleder

Undgå tandfraktur med tandkrone

Hos Tandlægecentret Nørreport anbefaler vi altid, at man får lavet tandkroner på rodbehandlede tænder. Årsagen er, at der ikke længere er blodforsyning til disse tænder, der derfor er sprøde og svagere med større tendens til tandfraktur.

Ved at sætte kroner på rodbehandlede tænder, sørger man for at tyggetrykket bliver fordelt på hele tanden samt giver en omslutning, der holder den sammen.

Kontakt os nu

Hvis du vil høre mere om vores egne kroner, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få en flot tandkrone på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 33 15 75 55 eller udfylde formularen nedenfor, og derefter vil vi tage kontakt til dig