Tandkroner

Tandkroner

Specialister i kronebehandling

Kronebehandling foretages i tilfælde, hvor en tand er defekt og ikke længere kan repareres med en fyldning. Tænder med store fyldninger kan let knække på en uhensigtsmæssig måde, hvorved tanden ikke kan reddes. Derfor vurderer vi i de enkelte tilfælde om fyldningen er så stor, at tandens prognose er så svækket, at den bør have en tandkrone for at øge holdbarheden.

Vi fremstiller egne tandkroner

Vi er indehaver af et system, hvorfor vi kan fremstille en krone inden for kort tid. På den måde kan vi færdiggøre kronebehandling forholdsvist hurtigt, så du ikke skal gå for længe med en ødelagt tand. Vi har 3D scannere, som giver os et komplet billede af, hvordan den nye krone skal udmåles, og derved vil komme til at passe perfekt til din tand.

Tilbud på E-MAX kroner

Spar tid og penge

Vi fremstiller kronerne på klinikken, så du kan få lavet behandlingen samme dag. Derved undgår man komplikationer ved midlertidige løsninger, som normalt bruges, mens kronen fremstilles, og man behøver kun et enkelt besøg.

4.895 kr 

Inkl. i prisen er bedøvelse og 2x røntgenbilleder

Undgå tandfraktur med tandkrone

Hos Tandlægecentret Nørreport anbefaler vi altid, at man får lavet tandkroner på rodbehandlede tænder. Årsagen er, at der ikke længere er blodforsyning til disse tænder, der derfor er sprøde og svagere med større tendens til tandfraktur.

Ved at sætte kroner på rodbehandlede tænder, sørger man for at tyggetrykket bliver fordelt på hele tanden samt giver en omslutning, der holder den sammen.

Kontakt os nu

Hvis du vil høre mere om vores egne kroner, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få en flot tandkrone på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 33 15 75 55 eller udfylde formularen nedenfor, og derefter vil vi tage kontakt til dig.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.