Tandbroer

Tandbroer

Har du brug for en tandbro?

Du har mistet tænder, og har derfor et bredt mellemrum i dit tandsæt. Der kan være mange årsager til, at man har mistet tænder, men det vigtigste er, at vi kan hjælpe dig med at få dit flote smil tilbage.

Du kan både opnå et æstetisk resultat og få din optimale tyggefunktion – helt uden operation. Dvs. tandbroen bliver ikke indopereret, som fx et tandimplantat gør. Det er meget individuelt, om en tandbro er den rette løsning, da der skal være opfyldt nogle kriterier til nabotænderne – derfor anbefaler vi dig stærkt at tage kontakt til os, så vi kan give dig komplet rådgivning.

Sådan laves en tandbro

En bro er en måde at erstatte én eller flere tænder på, ved at hænge et mellemled, en tand, op på nabotænder eller implantater, som derved er bropiller. Tandbroen sidder fast cementeret og kan derfor ikke tages ud, og føles næsten som ens egne tænder.

For at broen kan hænge på nabotænderne tilslibes disse, så der kan komme en omsluttende krone ned omkring tanden. Broen er oftest lavet af metal-keramik (metal-porcelæn), men kan også laves af guldlegering eller af ren porcelæn.

Ønsker du et tilbud på en tandbro?

Hvis du ønsker at opnå et fuldendt tandsæt igen, kan en tandbro være løsningen. Kontakt os gerne, så vi kan tage et kig på, hvor omfattende arbejdet er. På den måde kan vi bedst give dig en korrekt pris.

Giv os et kald på telefon 33 15 75 55 eller udfylde formularen nedenfor, og derefter vil vi tage kontakt til dig.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.