Tandpine

Har du ondt i tænderne?

Smerter i tænder kan skyldes forskellige tandsygdomme. I de fleste tilfælde kan smerterne holdes midlertidigt nede ved kombinationsbehandling med Ibuprofen (Ipren 400mg) og Panodil. Det er dog vigtigt at kontakte os for udredning af smerterne og behandling af årsagen, da tandpine kun bliver værre hvis der ikke udføres korrekt behandling.

Nogle tandpiner er usynlige, og andre tandpiner er synlig, fx en slået tand, hævelser i tandkødet mv. De usynlige tandpiner kan kræve lige så meget behandling som de synlige, og derfor må du ikke antage, at det bare går over. Det skyldes ikke nødvendigvis noget alvorligt, men faktum er, at tandpine sjældent går over af sig selv.

Akut tandpine

Hvis din tandpine er opstået akut, skal du være meget velkommen til at ringe til os, da vi er akut tandlæge i København. Har du akut behov for tandlægehjælp i og uden for vores åbningstider, kan du kontakte os telefonisk hverdage hele døgnet på telefon 30 66 03 55.

Da tandpine hører til en af de mest ubehagelige former for smerter, er en hurtig og effektiv behandling altafgørende. Især akut tandpine kan opstå af mange forskellige grunde for kræver akut behandling. Af følgende grund er der ingen grund til at udskyde tandlægebesøget.

Ring til os nu

Går du rundt med tandsmerter? Der er en årsag til det, så vent ikke for længe med at gøre noget ved det. Kontakt os, hvis du har tandsmerter, så vi kan diagnosticere og behandle dig bedst muligt. Du kan ringe til os på telefon 30 66 03 55.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.