Proteser

Naturtro tandproteser

Tandproteser er det mange forstår som gebis. Det er betegnelsen for aftagelig tanderstatning af en eller flere tænder. Hos Tandlægecentret Nørreport laver vi både delproteser, som erstatter enkelte tænder og helproteser, som erstatter alle tænder i en kæbe.

Alle tandproteser laves meget naturtro – både i forhold til form, farve og styrke. Vi oplever, at mange patienter er bange for, at protesen ikke syner naturlig. Hos os stræber vi efter, at gøre både form og farve på protesen så nøjagtig til det, patienten selv har af tænder. Man kan sågar lave aftryk inden eventuelle tænder trækkes ud, så vi kan genskabe former og farver på nuværende tænder.

Fremstilling efter din mund

Tandproteser bliver altid fremstillet individuelt efter et aftryk og 3D scanning af din mund. Derved sikres, at tandprotesen passer nøjagtigt til gummen, og du vil ikke opleve, at tandprotesen sidder løst eller føles ubehagelig.

En tandprotese skal fungere som et rigtigt tandsæt, og derfor stiller vi høje krav til at tilpasse den og have det rette låsesæt, som passer dig bedst. Vi har derved ikke kun fokus på udseendet, som får den til at virke naturtro, men også kvaliteten og behageligheden ved at have den på.

Få et tilbud på en tandprotese

Uanset om det er en delprotese eller helprotese, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning, der passer dig. Kontakt os gerne, så vi kan tage et kig på, hvor omfattende arbejdet er. På den måde kan vi bedst give dig en korrekt pris.

Giv os et kald på telefon 33 15 75 55 eller udfylde formularen nedenfor, og derefter vil vi tage kontakt til dig.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.