At åbne munden og lade sig undersøge af et andet menneske kræver en vis portion af tillid. For nogle endda ret meget tillid. Mange har dårlige tandlægeoplevelser med sig, måske helt tilbage fra barndommen, hvor de ikke fik forklaret, hvad der skete, eller måske i værste fald blev behandlet hårdhændet eller uden bedøvelse.

Hos Tandlægecentret Nørreport er det vigtigt for os, at du altid føler dig tryg ved at komme, og vi går langt for at sikre, at du føler dig i trygge hænder i tandlægestolen. Trygheden er nemlig afgørende for, at vi kan give dig en god behandling.

Det betyder blandt andet, at vi lægger stor vægt på at skabe en god relation til dig. Du vil altid opleve, at vi er venlige og imødekommende, når du kommer hos os. Vi forklarer alle indgreb grundigt, inden vi går i gang, og vi lytter selvfølgelig til dine bekymringer og spørgsmål. Dermed kan vi være sikre på, at du er tryg, inden vi starter behandlingen.

Tandlæge Nørreport

Nænsom behandling af dig med tandlægeskræk

Lider du decideret af tandlægeskræk, ved vi, at det er ekstra vigtigt, at der bliver taget godt hånd om dig. Det er muligt, at du aldrig kommer til at føle dig helt tryg ved at gå til tandlægen, men hos os er det missionen, at du i hvert fald kommer så tæt på som muligt.

For at vi bedst kan hjælpe dig med din tandlægeskræk, er det vigtigt, at du er åben overfor os omkring den. Vi kan derefter tale om, hvad der gør dig bange, og forklare dig, hvordan et indgreb foregår hos os. Det giver en tryghed for alle at vide, hvad der skal ske.

Derefter kan vi tale om, hvordan vi bedst muligt kan udføre din behandling. Husk på, at vi aldrig vil gøre noget mod dig, som du ikke ønsker. Men vi vil selvfølgelig forklare, hvorfor vi mener, at en given behandling er nødvendig.

Høj faglighed er din tryghed hos din tandlæge ved Nørreport

Hos Tandlægecentret Nørreport lægger vi stor vægt på, at alle vores medarbejdere har en høj faglighed. Det er ikke bare med til at give dig den bedst mulige behandling, men også en øget grad af tryghed.

For eksempel betyder det, at vi hele tiden holder os ajour med nye behandlingsmetoder og -teknikker, så vi kan tilbyde dem til dig. Det er ikke bare, fordi det er vores fag: Det er også, fordi det er vores passion, og vi ønsker at give dig den bedst mulige behandling af dine tænder.

Vores klinik ved Nørreport er hyggeligt indrettet, så du med det samme føler dig godt tilpas, når du træder ind. Klinikken er tæt på offentlig transport, og det vil derfor være nemt for dig at komme dertil. Dertil kommer, at vi har tider hele dagen, og har du mulighed for det, kan vi sagtens finde et tidspunkt i en frokostpause til en undersøgelse. Lider du af tandlægeskræk, anbefaler vi dog, at du sætter mere tid af til et besøg, så du ikke er stresset over arbejdet, når du møder op.

FAQ

Hvor meget koster det at gå til tandlæge?

Vores behandlinger varierer i pris alt efter, hvor lang tid de tager. Du kan se vores aktuelle priser på https://tandport.dk/priser/.

Hvad gør man, hvis man har tandpine i weekenden?

Hvis du har tandpine i weekenden, kan du kontakte Tandlægevagten. Du kan få fat i dem via 1813. Hvis du får tandpine i hverdagen uden for normal arbejdstid, kan du kontakte os her hos Tandlægecentret Nørreport. Så finder vi en tid til dig inden for 24 timer. Vores akutnummer er 30 66 03 55.

Hvad skal man gøre, hvis man har tandlægeskræk?

Hvis du lider af tandlægeskræk, er det vigtigt, at du finder en tandlæge, du kan have tillid til. Det kan godt være, at du aldrig kommer til at kunne lide at gå til tandlægen, men det er vigtigt, at du kan stole på tandlægen, så du bliver ved med at få dine tænder tjekket.