Ved at bruge den samme lokale tandlæge får du opbygget et godt forhold til klinikken. Det er en stor fordel i din behandling, at din tandlæge kender din historie godt, og at du føler dig tryg ved at svare på spørgsmål. Her hos Tandlægecentret Nørreport lægger vi stort vægt på, at der ikke findes dumme spørgsmål, og at du altid kan stille så mange spørgsmål, som du har brug for. Men vi ved også, at det er nemmere med en tandlæge, du kender, og som du stoler på. Det er vigtigt for os at skabe en hyggelig atmosfære, hvor det er behageligt for dig at komme – også selvom du måske ikke synes, at det er så rart at gå til tandlægen. Vi er stolte af at kunne sige, at langt de fleste af vores patienter bliver ved med at komme igen: Det anser vi som et udtryk for den høje kvalitet af vores arbejde såvel som den store imødekommenhed, vi viser alle.

Lokal tandlæge dæmmer op for tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, kan det være særligt vigtigt, at du vælger den samme lokale tandlæge til at foretage behandlingerne. Her er forholdet til din tandlæge afgørende for, at du kan føle dig tryg ved at komme. Vi lægger stor vægt på at hjælpe dig, hvis du lider af tandlægeskræk, og vi har stor forståelse for det, hvis du gør. I det tilfælde er det meget vigtigt, at du fortæller os om det, så vi bedst muligt kan hjælpe dig. Faktisk kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du får fortalt om din skræk og får stillet de spørgsmål, du har brug for. Det kan virkelig være med til at gøre en forskel for, hvordan du har det med at gå til tandlægen.

Tandlæge Nørreport

Nørreport tandlægerne: Vi gør det nemt at passe tandlægen ind i din hverdag

Du kender måske det at være nødt til at tage halve eller hele dage fri, fordi du skal til tandlægen. Det kan være irriterende at skulle bruge feriedage på den slags. Ved at vælge en lokal tandlæge kan du langt nemmere få tandlægebesøgene passet ind i din dagligdag, så du stadig kan nå alle de andre ting, du også skal. Med en placering tæt på Nørreport station er det meget nemt at komme til og fra vores klinik. Der er mange muligheder for offentlig transport stort set lige til døren og gode muligheder for at komme hertil, hvis du er på cykel eller i bil. For at have sunde og pæne tænder er det vigtigt, at du regelmæssigt kommer til kontrol, og at du tager hånd om problemerne, så snart de opstår. Det kan du langt bedre gøre med en lokal tandlæge, hvor lang transporttid ikke kommer til at være en hindring i forhold til at besøge klinikken.

FAQ

Er en lokal tandlæge en fordel ved tandlægeskræk?

Hvis du lider af tandlægeskræk, er det meget vigtigt, at du finder en tandlæge, du føler dig tryg ved, og hvor du ikke er bange for at stille alle de spørgsmål, sm du har brug for. En lokal tandlæge kan være en fordel, da det er nemt at komme derhen ofte og dermed opbygge en positiv relation til tandlægen.

Hvad er fordelene ved en lokal tandlæge?

Med en lokal tandlæge har du god mulighed for at få et godt forhold til din tandlæge, ligesom transporttiden bliver minimal. Dermed er det nemt for dig at passe tandlægetiden ind i din hverdag.

Kan alle blive patienter hos Tandlægecentret Nørreport?

Ja, alle kan blive patienter hos os. Du kan selv bestille tid på vores hjemmeside. Derudover er du også altid velkommen til at ringe til os på 33 15 75 55, hvis du har spørgsmål.