Tandeftersyn hos Tandlægecentret Nørreport

At passe godt på dine tænder er afgørende for en sund mund og et smil, der holder hele livet. En af de bedste måder at sikre dine tænders sundhed på er ved regelmæssige tandeftersyn. Her kan vores dygtige tandlæger på Tandlægecentret Nørreport kontrollere dine tænder og opdage eventuelle problemer i tide, før de udvikler sig til mere omfattende og kostbare behandlinger.

Vil du sikre dig, at dine tænder er sunde og stærke? Book et tandeftersyn hos os i dag

Hvordan bliver jeg indkaldt til tandeftersyn?

Hvis du er ny patient hos Tandlægecentret Nørreport, skal du selv bestille en tid til dit første tandeftersyn. Herefter sørger vi for at inddele dig i den rigtige gruppe, så du fremover bliver automatisk indkaldt, når det er tid til dit næste eftersyn. Går du allerede fast hos os, vil du blive indkaldt regelmæssigt, så du aldrig misser et vigtigt eftersyn.

Det betaler sig at overholde dine eftersyn

At få foretaget regelmæssige tandeftersyn hjælper dig med at opdage og behandle eventuelle problemer i tide. Det kan spare dig både smerte og penge i det lange løb, da mindre problemer kan ordnes før de udvikler sig til noget mere alvorligt.

Vil du sikre dig en sund fremtid for dine tænder?
Kontakt os i dag og hold dig ajour med dine tandeftersyn

Hvor ofte skal jeg til tandeftersyn?

Hvor ofte du skal til tandlægen afhænger af din tandsundhed og den gruppe, du tilhører. Ifølge reglerne fra Tandlægeforeningen inddeles patienter i tre grupper (grønt, gult og rødt spor), som afgør, hvor hyppigt du skal have et eftersyn, og hvor meget tilskud du er berettiget til. Din tandlæge vurderer, hvilken gruppe du tilhører, baseret på din munds sundhed.

Er du usikker på, hvor ofte du bør til eftersyn? Kontakt os, så rådgiver vi dig om den rette frekvens for dig og dine tænder.

Hvorfor er det vigtigt at overholde dine tandeftersyn?

At overholde dine tandeftersyn er ikke kun vigtigt for din tandsundhed, men også for at opretholde dine tilskud fra det offentlige. Som minimum anbefales det, at du får foretaget ét eftersyn om året, men hvor ofte du skal til kontrol, varierer afhængigt af din tandhistorik. Derfor er det noget, du aftaler med din tandlæge hos os.

Vil du undgå ubehagelige overraskelser med dine tænder? Vi sørger for at holde dine tænder sunde og stærke.

Hvad sker der ved et tandeftersyn?

Ved et tandeftersyn hos Tandlægecentret Nørreport vil vi grundigt undersøge dit tandsæt og din mundhule. Vi vurderer, om alt er, som det skal være, og hvis der er behov for yderligere behandling, vil vi forklare dig dine muligheder. Afhængigt af din situation kan vi foretage en udvidet grundundersøgelse eller en statusundersøgelse, og i visse tilfælde tages der røntgenbilleder for at få det fulde overblik over din tandstatus.

Bestil tid til et tandeftersyn i dag, og lad os passe godt på dine tænder.

Ofte stillede spørgsmål om tandeftersyn

Hvor ofte skal jeg til tandeftersyn?

Det afhænger af din munds sundhed og hvilken gruppe (grønt, gult eller rødt spor) du tilhører. Som regel anbefales det, at du får lavet et tandeftersyn mindst én gang om året. Din tandlæge vil vejlede dig om, hvor ofte det er nødvendigt for dig.

Hvad koster et tandeftersyn?

Prisen for et tandeftersyn varierer afhængigt af undersøgelsens omfang. Et almindeligt tandeftersyn inkluderer en grundig undersøgelse af dine tænder og tandkød. Hvis der er behov for yderligere undersøgelser, som røntgenbilleder, vil der være en ekstra omkostning. Du vil altid blive oplyst om dette inden vi udfører behandlingen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke overholder mine tandeftersyn?

Hvis du springer dine tandeftersyn over, risikerer du at udvikle tandproblemer, som kunne have været opdaget og behandlet i tide. Desuden kan du miste retten til eventuelle tilskud til dine eftersyn, hvis du ikke overholder dine aftaler.

Har du flere spørgsmål om tandeftersyn?
Kontakt os i dag – så står vi klar til at hjælpe dig.