Skift tandlæge nemt og trygt hos Tandlæge­centret Nørreport

At skifte tandlæge kan virke som en stor beslutning, men hos Tandlæge­centret Nørreport er det både enkelt og uforpligtende. Vi tager os af alt det praktiske for dig, så du kan føle dig tryg fra start. Det eneste, du skal gøre, er at bestille en tid, og vi sørger for at indhente din journal fra din tidligere tandlæge – uden ekstra omkostninger. Vi håndterer hele processen. Har du spørgsmål om tandlægeskift, eller vil du bestille en tid – så hjælper vi dig godt i gang med et trygt skift.

Tandlægeskift ved flytning?

Er du lige flyttet til København eller området omkring Nørreport, er det en god idé at finde en ny tandlæge, der kan sikre dine regelmæssige eftersyn. Selvom du ikke behøver at skifte med det samme, kan vi hjælpe dig med at holde styr på dine aftaler og sørge for, at dine tænder forbliver sunde.

Lad os hjælpe dig med at sikre dine regelmæssige eftersyn, så du undgår uventede tandproblemer.
Ring til os i dag – og lad os tage hånd om dine tænder.

Hvad koster det at skifte tandlæge?

Hos Tandlæge­centret Nørreport er tandlægeskift helt gratis. Du har frit tandlægevalg, og når du vælger os, vil vi lave en grundig undersøgelse for at opdatere din tandstatus.

Journaler overføres nemt fra din tidligere tandlæge og hvis du for nylig har fået taget røntgenbilleder, kan disse overføres til os, så du slipper for gentagelser.

Hvordan vælger du den rigtige tandlæge?

Når du overvejer at skifte tandlæge, er det vigtigt at vælge en, som du føler dig tryg ved, og som kan opfylde dine behov. Hos Tandlæge­centret Nørreport lægger vi stor vægt på at skabe en rolig og omsorgsfuld atmosfære. Uanset om du vælger os for vores centrale beliggenhed, vores konkurrencedygtige priser, eller fordi vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Hos os kan du ofte får en tid i samme uge, og ved akutte behov samme dag.

Vil du have en tandlæge, der passer til dine behov? Kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan gøre dine tandlægebesøg til en god oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål om skift af tandlæge

Mange har spørgsmål, når det kommer til at skifte tandlæge. Hos Tandlægecentret Nørreport vil vi gerne gøre processen så nem og overskuelig som muligt.

Hvad er kosmetisk tandpleje?

Nej, det er faktisk meget enkelt! Alt, du skal gøre, er at bestille en tid hos os, så sørger vi for at indhente din journal fra din tidligere tandlæge – helt uden besvær.

Koster det noget at skifte tandlæge?

Nej, tandlægeskift er gratis. Du betaler kun for eventuelle undersøgelser eller behandlinger, du får foretaget.

Hvad med mine røntgenbilleder?

Hvis du for nylig har fået taget røntgenbilleder, kan vi overføre dem fra din tidligere tandlæge, så de ikke behøver at blive taget igen.

Har du flere spørgsmål om tandlægeskift?
Kontakt os i dag – så står vi klar til at hjælpe dig.