Tilskud til behandling

Tilskud til behandling

Kan jeg få tilskud til min behandling hos jer?

Du kan få tilskud til tandbehandling, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, eller har en privat tandforsikring.

Har du været ude for en ulykke, sygdom eller lignende, dækker din egen eller din arbejdsgivers forsikring muligvis også.

Hvis du er folkepensionist, førtidspensionist eller kontanthjælpsmodtager, har du mulighed for at søge om tilskud til behandling hos kommunen.

Kom ind til en snak, og så kan vi vejlede dig om og gennem forløbet. For at bestille tid skal du ringe på telefon 33 15 75 55 eller skriv en besked i nedenstående formular.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.