Grundydelser og frie ydelser

Grundydelser og frie ydelser

Tandlægecentret Nørreport kan hjælpe dig med holdbare behandlinger, operationer og flotte implantater uden at du skal betale en formue. Der er en række regler og lovgivning omkring prissættelse, som du kan læse kort om her.

Grundydelser

Sundhedsstyrelsen og Dansk Tandlægeforening forhandler prisen på en række grundydelser ved overenskomst, også kaldet sygesikringsoverenskomst­ydelserne. De prissætninger, som finder sted, ligger fast og den enkelte tandlæge kan ikke ændre på disse.

De frie ydelser

De resterende ydelser, kaldes de frie ydelser, og inkluderer store plastfyldninger, kroner, broer, implantater, operationer m.m., som fastsættes af den enkelt tandlæge selv. Generelt er der tradition for, at man lægger sig op ad de priser ens kollegaer i samme område har sat.

Prissætning

Det står altså enhver tandlæge frit for at prissætte de frie ydelser i sin klinik. Hos Tandlægecentret Nørreport har vi fastsat konkurrencedygtige priser og rabatmuligheder, så prisen bliver mest mulig tålelig for dig, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Hvad siger vores kunder?

Professionel og dygtig

“Vian er en meget professionel og dygtig tandlæge som jeg varmt kan anbefale, jeg har været patient hos Vian siden klinikken åbnede og er altid tryg og i gode hænder.”

Michael Schmidt

Den bedste betjening

“I tandlægecentret får du den bedste betjening.Alle er meget søde og tandlægen er super dygtig! Får min bedste anbefaling ! 😃”

Lene P

Vian Barouji er alletiders tandlæge

“Jeg kan kun anbefale min gode og dygtige tandlæge Vian Barouji. I løbet af alle de år jeg har haft hende er min tandlægeangst næsten væk. Vian er altid smilende og imødekommende og man ved, når man er færdig med behandlingen, at det er gjort tip top. Vians assistenter skal også roses, da de altid er hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen.”

Pia Sjelle

En utrolig god oplevelse!

“Følte mig virkelig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Blev informeret om, hvad der skete undervejs i forløbet, og følte mig imødeset og involveret i hele processen.”

Nikolaj Høi

Skriv til os

Har du spørgsmål, ønsker til tider eller andre bemærkninger, er du meget velkommen til at skrive til os her.